Mørk Lys

I 1998 fikk actiTube-gründeren tipset fra en legevenn om å filtrere røyken fra vannrøret med aktivt kull for å redusere belastningen på luftveiene. Samme kveld ble de første forsøkene gjort med en aktivert kullfiltrert bong. I utgangspunktet svært kritisk, da han fryktet tapet av THC, to år senere var han fullstendig overbevist om fordelene med filtrering. Så ideen kom om å tilby alle venner av hampforbruk et filter som reduserer skadelige stoffer og forbedrer smaken.

I 2001 ble selskapet stiftet under navnet «Tune smart smoking», som ble endret til actiTube i 2014 av varemerkehensyn. I begynnelsen var det bare noen få forhandlere som trodde på produktene våre, men i dag kan du få actiTube aktivert kullfiltre i praktisk talt alle europeiske hovedbutikker. I tysktalende land kan du få disse i mange tobakksbutikker, kiosker, nattbutikker, tobakksforretninger og i økende grad til og med på bensinstasjoner.

Alle actiTube-produkter er laget i Tyskland. De prøver, der det er mulig, å samarbeide med lokale partnere og legger særlig vekt på rettferdig omgang med alle kunder, handelspartnere, leverandører og ansatte.

Viser alle 2 resultater

Er du over 18 år?

Innholdet er kun for personer over 18 år. Vennligst verifiser at du er over 18 år før du går videre inn på siden.