Dark Light

About Us

Passion may be a friendly or eager interest in or admiration for a proposal,
cause, discovery, or activity or love to a feeling of unusual excitement.

Om oss

Hva er Shady.no Headshop ?

Shady.no er en headshop nettbutikk som fører alt av vaporizere, rullepapir, vekter, bonger, grindere og mye mer! Vi holder til i Notodden, Telemark og vi sender til hele Norge.

Vår visjon

Vi ønsker å kunne tilby en netthandelsopplevelse for kunden med det største utvalget og den laveste prisen. Å ha et rikt utvalg av frakt- og betalingsalternativer er også viktig. Og det skal alltid være lett å ta kontakt med oss på kundeservice!

Historien bak Shady.no

Shady.no startet først opp i et lite lagerlokale på Konnerud utenfor Drammen i 2009. Siden den tid har vi flyttet til større lager flere ganger, og holder nå til i et 250kvm. lagerlokale på Notodden i Telemark.

Jobb med oss!

Dersom du som privatperson ønsker å være ambassadør/affiliate for Shady.no, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi ønsker stadig å utvide nettverket vårt. Er du som bedrift og ønsker å selge våre produkter må dere bare ta kontakt, så setter vi opp en god avtale for dere!

Hvorfor velge Shady.no ?

Hos Shady.no finner du det største utvalget av headshop varer på lager i Norge. Alt er klart til å sendes ut til kunden fortløpende.

Vi jobber kontinuerlig med å alltid sørge for å ha de laveste prisene på vårt vareutvalg. Finner du et produkt rimeligere hos en annen headshop, så gi oss beskjed!

Vi pakker og sender bestillinger hver dag mandag til fredag. Vi har mange fraktalternativer å velge mellom, og garantert et som passer for deg.

Her hos Shady.no er det lett å få hjelp. Du kan kontakte oss via telefon 966 27 792 (Man-fre: 11-16), via live chat, via epost: post@shady.no eller du kan bruke kontaktskjemaet.

Shady.no sin kundegruppe vokser stadig og vi får flere og flere faste kunder, i mars 2022 passerte vi ordre nummer 50.000!

Alder verifisering

Er du over 18 år?

Innholdet er kun for personer over 18 år. Vennligst verifiser at du er over 18 år før du går videre inn på siden.